Brädholmen Event arrangerar spelning med Rolandz

In Nyheter by christian

Brädholmen Event arrangerar spelning med Rolandz i Kalmar den 2 augusti.

Under 10 år har vi arrangerat Latitud 57 och en hel del event i och runt Oskarshamn. Nu har vi fått möjligheten att testa en helt ny spelplats, vilket vi som brinner för att arrangera tycker känns helt fantastiskt. Med det sagt kan vi med stolthet meddela att vi den 2 augusti arrangerar en konsert med Rolandz i en unik miljö i Kalmar. Närmare bestämt Stadsparken ”Kalmars finrum”.

Läs pressmeddelandet i sin helhet nedan.
Stadsparken har tidigare bland annat används till konserter i samband med Kalmar Stadsfest, men nu testkörs Stadsparken också som ny arena för betalkonserter.
– Kalmar stadspark är en unik arena med sitt vattenläge och sin historiska miljö. Vi är mycket glada över att kommunen beslutat att testa arenan för betalkonserter. Planeringsarbetet har skett i nära samarbete med samhällsbyggnadskontoret och serviceförvaltningen och konserterna genomförs såklart i samklang med parkens förutsättningar. Vi tror att detta kan bli en av Sveriges finaste konsertarenor, säger Pär Israelsson på Destination Kalmar.
Först ut är Robert Gustafssons Rolandz, som ger sig ut på en stor sommarturné sommaren 2018. Arrangör är Brädholmen Event som i år firar 10-årsjubileum med sin festival Latitud 57 i Oskarshamn.
– Vi är glada över att den här möjligheten har dykt upp. Kalmar är en fantastisk sommarstad och att vi får genomföra den här konserten på den finaste av stadens arenor känns såklart fantastiskt. Vår ambition är att långsiktigt fortsätta att erbjuda unika konsertupplevelser i Kalmar, säger Christian Åberg, Brädholmen Event.

Biljett till Rolandz hittar du på www.bradholmenevent.se

//Christian Åberg
Brädholmen Event AB
christian@bradholmenevent.se