Det är ett stort nöje för oss i Brädholmen Event att få presentera ROLANDZ som premiärspelar på ny plats i Kalmar den 2 augusti. Konsertscenen är belägen i vackra Stadsparken med slottet i bakgrunden.

Datum: 2 augusti 2018
Plats: Kalmar, Stadsparken
Isläpp: 18:00
Förband: Böda Beach Band, på scen 19:00
Rolandz på scen ca 21:00
Länk till att köpa biljetter, klicka här

Det kommer att finnas mat- och dryckesservering på området. Det innebär ingen medhavd mat och dryck. Man får ta med sig vattenflaska med vatten in på området (vi kommer göra stickprov där du kan bli ombedd att hälla upp lite av innehållet i en mugg).

Man får ta med sig filt och brassestol in på området. Det kommer finnas ett avgränsat område för brassestolar till vilket vi hänvisar dig med medhavd stol.

För mer allmän info och regler på våra evenemang klicka här.

Det är alltså ROLANDZ, med frontfiguren Robert Gustafsson, som får äran att vara först ut att uppträda på kanske Sveriges vackraste spelplats. Bandet uppkom tack vare Gustafssons karaktär, Roland Järverup, i filmen Torsk på Tallinn. Vi får räkna med att det blir en unik och magisk föreställning, med besök av flera av Robert Gustafssons övriga kända karaktärer. ROLANDZ senaste hit, ”Fuldans”, var med i årets Melodifestival och tog sig hela vägen till finalen.

Några av bandets andra kända låtar är ”Jajamen”, ”Nu är det lördag igen”, ”Halleluja Mamma” & ”Ja´ ä inte bitter”.

Så här skriver de själva på sin hemsida om sin sommarturné:
”Den mest framgångsrika händelsen från Karlskoga, efter Bofors Järnbruk, ger sig äntligen ut på turné igen! Efter den formidabla succén i Melodifestivalen har grabbarna i bandet legat i hårdträning för att möta ett soligt sommarsverige.

Bussen är tvättad, kostymen är struken och håret på trummis-Robban är om möjligt ännu större. Framförallt kommer det att glittras, paljettas och sprakas till ett jädra hålligång!

Över 1000 mil på vägarna ska avverkas och frontfiguren Roland Järverup hoppas innerligt att det någonstans, i en bussficka, ska stå en fager mö som äntligen vill ta hans hand.”

Förbered er på en helt galen kväll där allt kan hända!

Platsen för konserten är den fantastiskt vackra Stadsparken i Kalmar, med havet och Kalmar Slott som närmaste granne. Om allt slår väl ut kommer det att bli Kalmars nya arena för den här typen av arrangemang. Så här står det om Stadsparken på Wikipedia: ”Kalmars stadspark som ligger vid vattnet intill Kalmar slott. Marken som parken ligger på donerades av grosshandlaren Johan Jeansson och parken anlades år 1877-1880. Han hade även tagit initiativet till att samtidigt uppföra den så kallade stadsparkspaviljongen. Byggnaden var en rund träbyggnad med öppna verandor runt om. Formen ledde till att stadsparkspaviljongen i folkmun blev kallad ”Byttan”.

Restaurangen i Stadsparken hette ju länge Byttan, men heter numera Park Hermina och ägs bland annat av Robert Gustafsson. Så vi vet att han kommer att ladda extra så här på ”hemmaplan”.

Innan Rolandz går på scenen kommer vi att njuta, klappa händer, stampa fötter och sjunga med i tonerna av BÖDA BEACH BAND. Det är ett band bestående av fantastiska musiker. Bandet uppstår varje sommar på Böda Sand med ett koncept som kallas Scensommar på Böda Sand. De kommer att bjuda på en ordentlig show med såväl högklassiska hits som allsånger. Allt för att göra kvällen i Stadsparken magisk samt att värma upp publiken inför Rolandz.
Medlemmarna i årets Böda Beach Band: Pelle Fager – trummor, Anders Eriksson – bas & sång (Mojje, Pumpbolaget), André Kristiansson – gitarr (Danny Saucedo), Christian Åberg – gitarr & sång (Fake), Mikael Bäck – piano & keys (Samir & Viktor, Wiktoria), Mollie Minott – sång (tvåa i Idol 2014).

Det är insläpp från klockan 18:00 och Böda Beach Band underhåller oss med start klockan 19:00. Vid cirka klockan 21:00 får vi se Rolandz gå på scenen.

Väl mött i Kalmars finrum, Stadsparken, torsdagen den 2 augusti för en lika fantastisk som galen kväll.

//Brädholmen Event