Musik förenar människor!

Vi kör Light of Day i år igen till förmån av forskningen till Parkinson’s, ALS och PSP med succéartister med fri entré på Strike 25 november! Vi ses där!

Light of day | 25 november | Strike

– LIGHT OF DAY ÄR TILLBAKA I OSKARSHAMN – EXKLUSIV HELKVÄLL I VÄLGÖRENHETENS TECKEN

Den som beger sig till Strike – gamla Big Bang – lördagen den 25 november kommer att få vara med om något exklusivt och unikt.

Då vankas nämligen helkväll med världsartister från USA och England, livemusik i mängder, bygdens store musikson i husbandet, hockey på storbild och – en exklusiv lokal livedebutant.
Och, du – det är gratis att komma.

Det blev succé förra året. Nu kommer Light of day-konceptet tillbaka till Oskarshamn. Den här gången är platsen nöjespalatset Strike och det blir en helkväll med mängder av musik, upptåg och överraskningar.
Light of day – stiftelsen som drivs av musiker för att uppmärksamma och samla in pengar i syfte att bota Parkinson, PSP och ALS – är en ambulerande välgörenhetskonsert, som framför allt är enormt stort hemma i USA. Exempelvis har Bruce Springsteen gästat vid 13 olika tillfällen. 

Den här gången blir det 14 datum i Europa. Att det är exklusivt förstår man när städerna som besöks i Norden är Köpenhamn, Oslo, Malmö – och Oskarshamn.
Huvudnamn är, precis som förra året, Joe D’Urso. Amerikanen som var med och grundade stiftelsen The light of day foundation och som gett ut 14 skivor, giggat i 26 länder och har spelat tillsammans med Bruce Springsteen många gånger.
Övriga utländska artister är britten James Maddock, heta Jersey-countryduon Williams Honor samt amerikanen Rob Dye.
Förutom de utländska artisterna uppträder även Oskarshamnsbröderna Thomas och Peter Högklint, Light of day-veteranen Hans ”Ludde” Ludvigsson, Oskarshamnssångerskan Hanna Rees samt Mikäel.
Bakom artistnamnet Mikäel döljer sig Oskarshamnsartisten Anders Ekblad. Han har släppt två hyllade album och gör den här kvällen sin efterlängtade livedebut.

Artisterna kommer att turas om att spela tillsammans med husbandet Green Valley Orchestra, som består av idel ädel 0491-musikadel, såsom Latitud 57-generalen Christian Åberg, The Quill-basisten Roger Nilsson, artisten Thomas Högklint och meriterade trummisen Pelle Fager. Kvällen till ära är GVO dessutom förstärkt med en av landets bästa musiker: Oskarshamnssonen Marcus Olsson (Ulf Lundell, Eldkvarn, Peter LeMarc).

Kvällen avslutas sedan med Light of day Jam där alla gästande artister samsas på scen.
Förutom att lyssna på musik kommer det också finnas möjlighet att titta på Premier League-toppmötet Manchester City–Liverpool och SHL-matchen Luleå–IK Oskarshamn på storbild.
Det är fri entré till kvällen, men självklart kommer det finnas möjlighet att bidra på plats. Allt överskott går oavkortat till forskningen av nämnda fruktansvärda sjukdomar.
Albumaktuelle Oskarshamnsbon Thomas Högklint, som är en av Light of days Sverige-ambassadörer, säger:
– Jag hoppas verkligen att oskarshamnarna sluter upp och kommer till Strike för den här unika, speciella och viktiga kvällen.Dels för att lyssna på musik av högsta klass och för att bidra till forskningen, men också för att det kommer bli vinterns allra festligaste och ösigaste musikkväll i stan.

SPONSORPAKET

Vill ditt företag vara med och bidra till forskningen av Parkinson’s, ALS och PSP så har ni möjlighet att köpa följande sponsorpaket. Intäkterna går oavkortat till forskningen av dessa fruktansvärda sjukdomar.

______________________________________________________________________ 

GULD – 10 000kr

Företagets logo (Large) på:

* www.bradholmenevent.se

* Skärmar i lokalen (25/11)

______________________________________________________________________ 

SILVER – 5 000kr

Företagets logo (Medium) på:

* www.bradholmenevent.se

* Skärmar i lokalen (25/11) 

______________________________________________________________________ 

BRONS – 2 500kr

Företagets logo (Small) på:

* www.bradholmenevent.se

* Skärmar i lokalen (25/11)

______________________________________________________________________ 

Önskar du köpa ett sponsorpaket?

Skicka ett mail till: info@bradholmenevent.se 

Vi sponsrar

Program preliminära program:
17.00: Husbandet Green Valley Orchestra – gräddan av Oskarshamns musiker, kvällen till ära förstärkt med med Marcus Olsson (Ulf Lundell, Eldkvarn, Peter LeMarc) – värmer upp publiken.

18.00: Luleå–IK Oskarshamn på storbild
20.30: Huvudprogrammet för Light of Day börjar. Green Valley Orchestra kompar.
Första set: Två låtar med varje artist. Rob Dye (USA), Peter Högklint (Oskarshamn/Jönköping), Hanna Rees (Oskarshamn) och livedebutanten Mikäel (Oskarshamn, spelar tre låtar).
Andra set: Tre låtar med varje artist. Joe D’Urso (USA), Williams Honour (USA), James Maddock (England), Hans ”Ludde” Ludvigsson (Sverige) och Högklint (Oskarshamn).
Avslutning: LOD Jam. Våra gäster tolkar covers innan det blir avslutningsjam med alla artister på scen.                      

Insamling och intäkter från kvällen och aktiviteterna på Strike går direkt till LOD Foundation. Lokala Parkinson avdelningen kommer också vara en del av detta arrangemang samt att Studieförbundet Sensus möjliggör kvällen med ljud och ljus.