LOUISIANA AVENUE - Mardi gras party tour

Musik förenar människor!

LOUISIANA AVENUE - Mardi gras party tour

STRIke | Oskarshamn live | fredag 26 januari

LOUISIANA AVENUE – MARDI GRAS PARTY
”Sveriges bästa live-band” (Musikmagasinet LIRA) har hyllats av bland andra Wyclef Jean och fyller en unik och egen plats på Sveriges och Nordens musikscen. 2023 släppte de sitt nya album ” STHLM 2 NOLA” och skakade om både den svenska och norska tv-publiken i Allsång på Skansen respektive Grensløse Sommerfest Fra Telemark.

Under vintern 2024 ger sig bandet ut på en Mardi Gras Party Tour! Och den 26 januari landar bandet in på Strike i Oskarshamn. Som en hyllning till en av världens största karnevaler bjuder Louisiana Avenue in till ett färgsprakande party där allt kan hända! Mardi Gras-klassiker från Professor Longhair, The Meters och Dr. John serveras varvat med bandets egna allsånger.  Publiken uppmanas att komma uppklädda i sina bästa karnevals-outfits. Pris för bästa outfit kommer delas ut under kvällen!

Alla som sett gruppen live vet att man med ett magnetiskt sväng och flödande energi gör sina konserter till sällsynt medryckande händelser där samspelet med publiken spelar en avgörande roll. Gruppen öser ur New Orleans sjudande gryta av storartad musik som rymmer en mångfald av stilar, som soul, jazz, funk, blues, boogie-woogie och cajun, inte sällan sammanväxta med varandra. En konsert med Louisiana Avenue börjar ofta med fest och slutar som karneval. Utöver färgsprakande scenkläder, som hämtade från en Mardi Gras-parad, förstärks karnevalskänslan genom inslag som uppblåsbara enhörningar, plasthalsband, parasoller och flertalet flamboyanta klädbyten. Så skapar bandet en fest som alla är inbjudna till!